IZUMI - Praktijk voor shiatsu therapie

Telefonische bereikbaarheid

Dagelijks meestal

12:30-13:00 en 18:30-19:30 

(Behalve woensdagavond)

Anders wordt u zo snel mogelijk teruggebeld!

 

 

Uw Shiatsu-therapeut:

  • Miwa Tamamoto

Praktijkadres:

  • IZUMI Shiatsu Therapie
    Drechterwaard 16
    1824 EX  Alkmaar
  • Telefoon: 06-4480 4369

 

Nieuws

Spike eiwit ontgifting

Ben je niet meer voór Corona tijd? Snel moe en vatbaar, ademhalingsproblemen, behoud van spierpijn of  gesressed? 
 
De symptomen van Long covid syndromes (RIVM) komt vrijwel overeen met Post covid vaccine syndromes (WCH) Logisch als je denkt dat beide van de spike eiwit wordt veroorzaakt. Hoelang blijft de spijke eiwit in het lichaam en opstapelen in de weefsels en organen niet bekend. 
Je kutn zelf imuunsysteem te versterken, en, als dat niet genoeg is, misschien ben je aan een ontgifting van spikeeiwt toe. Hieronder informatie en links.

 

1. Eerst check: immuunsysteem versterken 

Artsen collectief stelt deze lijst: d.m.v. verandering in leefstijl, voeding en supplementen kun je zelf je immuunsysteem een boost geven. 

 

2. Effectieve manieren om te ontgiften van spike eiwit 

Nattokiase: is een supplement afkomstig van Natto, gefermenteerde sojabonen, een heel gewone voeding in Japan ^^)  Het is bekend dat Natto heel gunstig is tegen hart-en vaatziekte en osteoporose.Maar het 'peer-reviewed' wetenschappelijk onderzek laat zien dat Nattokinase (de enzym die natto bevat) een effect heeft om de spike eiwit te kunnen neutraliseren
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36080170/     *NIH = National Institute of Health in de VS. 

Dosis voor volwassenen : in het algemeen 2000 FU maar als je immuunsysteem meer boost geven dan kan 4000 FU. (ik raad aan eerst 2000.  Let op!: voorzichtig beginnen met Nattokinase wanneer je bloedverdunner neemt. Natto is bekend ook van bloedzuiverend effect waardoor te veel kan worden. 

Het is aanbevolen om samen met vitamine C, E, selenium en zinc te nemen voor best effect. Deze speelt een belagnrijke rol in het imuunsysteem. 

Andere supplmenten: 

 - Vitamine D                 - Vitamine C             - Ivermectine

- Nigellazaad                - Quercetine              - Zink

- Magnesium                - Curcumine               - Mariadistel-extract                Meer informatie hierover

 

Algemene uitgebreid informatiegids over de spike eiwit detox (ENG)  met een lijst van supplementen aan het einde van de pagina - een korte samenvatting in het NL ook hier te downloaden. 


*World council for Health (WCH) is een nieuw gesticht organisatie door hoogopgeleide specialistische artsen mesten zijn aan de front-linie, zowel als behandelaar als onderzoeker.

 

 

 

 

 

Wijsheid is het tegenovergestelde van angst

Beste mensen, tot mijn grote spijt bevatte het krantenartikel "Vaccinatieplicht vanuit EU?", dat verscheen op 18 maart foutieve infomatie! Geen vaccinatieplicht, maar een verplichte coronapas bij het reizen. Vandaar werden de titel en het artikel aangepast. De kernvraag blijft dezelfde: is er gegronde reden om dat in te voeren? 

 Corona pas verplicht voor 'vrij reizen' binnen de EU?  

Ik hoop van harte dat dit artikel je inspireert om de verschillende kanten van de zaak te bekijken. De onderstaande uitspraak maakt de ondertoon van dit artikel. Uiteindelijk gaat het om wijsheid en liefde.

“Darkness cannot drive out darkness, only light can do it.

Hate can’t drive out hate, only love can do it.”

(Dr. M.L. King)

Terwijl alle aandacht op de gruwelijke situatie in de Oekraïne is gericht en corona bijna wordt vergeten, gaat het crisisbeleid wel stilletjes door: op 22 februari werd de spoedwet voor de vierde keer verlengd in de Eerste Kamer en kreeg Covid-19 (mortaliteit tussen 0,15-0,23% ) een A-status, zoals de ernstige ziekte Ebola (mortaliteit 50%). In het EU-parlement is een wetsvoorstel voorgesteld voor de verlenging van verplichte digitale coronapas met QR-code voor alle EU burgers die willen reizen binnen de EU. Daar kan óók je opleiding en werksituatie aan worden gekoppeld! (zie dit debat)

Dit voorstel wil minister Ernst Kuipers ondertekenen namens jou, op 22 mei 2022. Waarom horen we niets over zulke ingrijpende maatregelen? Tot 8 april kun je hier feedback geven wat je ervan vindt:

Extension of EU Digital COVID Certificate Regulation

Waarom nu? Is Covid-19 echt ernstig genoeg om deze maatregelen te treffen die tegen "het recht van vrij verkeer en vrij verblijf binnen de EU." zijn? (art.21 van VWEU) Om zo mensen te dwingen een vrije medische keuze op te geven om vrij te kunnen reizen?

Effectief Ivermectin afgewezen: Wist u dat er goed werkende en goedkope medicijnen voor bestaan? (ja, meerdere, u leest het goed) Wist u dat het verzoek van het artsencollectief om Ivermectine te gebruiken, werd afgewezen? De reden: te weinig onderzoeksresultaten. Terwijl in januari 2021 al 76 onderzoeken en vele klinische resultaten bij WHO bekend waren. (zie report)

Logica?: Als er goed werkende en goedkope medicijnen bestaan, wat is dan de noodzaak voor vaccinatie en testen? Waarom laat men dan ‘de enorme druk op de zorg’ oplopen en laat men zelfs mensen sterven? Als die medicijnen niet worden toegestaan vanwege te weinig wetenschappelijk bewijs voor effectiviteit, waarom worden deze experimentele vaccins wél toegestaan en zelfs verplicht gesteld, terwijl er géén onderzoek bestaat over de veiligheid op lange termijn? Ik mis hier de logica. 

Oproep: Voor je zegt: ‘oh ik heb er geen probleem mee.’ Denk er drie keer over na! Hebben vaccins écht geholpen om uit de lockdown te komen? Hoe zit het met de effectiviteit en de veiligheid daarvan? Is het verstandig om de vrijheid van mensen te beperken voor een ziekte waarvan het sterftecijfer niet hoger is als de zware griep in 2018?  Zo basis mensenrechten ontnemen: vrije keuze en informed consent? En je sociale leven er levenslang afhankelijk van maken…? Voor mij lijkt dat bijna op verstandsverlies. Natuurlijk kun je een andere mening hebben. En dat is prima! Vaak komen we door meningsverschil tot een nieuw én beter inzicht. Mijn oproep is, denk na, welke toekomst je wilt creëren en wissel van gedachten met je medemensen. Maar verschil van mening is geen reden voor tweedeling! Aub, blijf met elkaar in gesprek, want het gaat om iedereen!  

Kritische vragen ‘gevaarlijk’? Dat wij, gewone burgers, reflecteren op het door onze overheid gemaakte beleid, is niets nieuws in een democratie. Vrijheid kan beperkt worden als dat een ernstig gevaar vormt voor anderen. Terecht! Maar let op; het ligt aan ieder van ons om na te gaan of dit argument bij elke situatie van toepassing is. Beoordeling op basis van goed onderbouwde en onafhankelijk onderzochte feiten. Als een bericht de verdeeldheid en angst vergroot, lijkt het me verstandig om verschillende bronnen te vergelijken en je af te vragen: wie heeft baat bij deze verdeling? Waar gaat het geld naartoe?

Precies dezelfde vragen zouden we kunnen stellen over de oorlog in de Oekraine...  

Als het zo doorgaat, zal de polarisatie weer hevig toeslaan. Mensen die een andere mening hebben worden als het kwaad afgeschilderd. Zonder beide kanten van het verhaal onder de loep te nemen. Zo ontstaat een samenleving met uitsluiting, en zonder verdraagzaamheid. 

Wilt u daar deel van uit maken? Ik ga liever voor mijn droom: dat wij tweedeling overwinnen en elkaar omhelzen met liefde en wijsheid. Beleid met ethiek en gepaard aan verstand. Daarom is voor mij zwijgen geen optie meer.     

De Oosterse filosofie zegt: het tegenovergestelde van angst is niet rust of vrede, maar de wijsheid. Die zegt ook: de grootste vijand is niet buiten jou, maar in jezelf.  Laat het Licht van wijsheid ons pad verlichten, zodat de angst in de wereld verdwijnt!

Miwa Tamamoto  

Miwa 1

Extra informatie 

Dit is een kleine greep uit ‘andere bronnen’, om beide kanten te laten zien: 

www.rivm.nl en www.rijksoverheid.nl . Voor gezondheidstips zie 5. 

1. Hoe gevaarlijk is de Covid-19 werkelijk? 

Het gemiddelde sterftecijfer: 0,15% (Stanford Univ.)  0,23% (WHO)  0,17% (Maurice de Hond)

Vergelijking met griepgolf in 2018 

De ‘asymptomatische overdracht’ - Gebeurt dat echt? Er zijn bronnen die zeggen niet of irrelevant.

  2. Over bestaande medicijnen  

3. Zijn wij goed geïnformeerd over vaccins?

Veiligheid en effectiviteit van het vaccin: er bestaan zeer tegenstrijdige meningen. Deskundigen die twijfelen worden helaas (bijna) nooit uitgenodigd voor een open debat.

4. Gezndheidstips

5. Links

Booklet Tao sangha - het praktijk van het gevend hart

TAO SANGHA - het praktijk van het gevend hart


Het heeft lang geduurd, maar het is zover; het boekje over Tao sangha in het Nederlands ligt klaar! Hier te downloaden.
Tao sangha is een gemeenschap van Boeddhistische praktisanten. Deze geeft de Tao shiatsu opleiding, diverse Ki en Hart gerelateerde workshops en Ki-communicatie training.

Ook actief als liefdadigheidsorganisatie: Earth Caravan. 

U kunt hierin uitgebreid lezen over onze achtergrondideen, onze dromen, spirituele praktijk en cursusaanbod.

 

Flame of Hope gezang (Meditatief Mantra's zingen)

Meditatief mantra's zingen is een religieoverstijgende spirituele praktijk.

Door het beste te wensen voor anderen krijg je zelf de rust, liefde en verbondenheid met het Universum terug. Een bevrijdende paradox. Kom eens ervaren!  Meer weten? Naar activiteiten in Nederland

 Iedere donderdagavond, tenzij anders vermeld.

19:00 - tot ongveer 20:15

Aanmelding: voor dezelfde avond graag mij sms-en 06-4480-4369.

Voor meer informatie zie de website van Tao Sangha Nederland - Zingen

 

 

 

 

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

Op deze pagina kunt u het laatste nieuws lezen over cursussen, workshops en andere zaken die aan mijn praktijk gerelateerd zijn.
Hieronder kunt u zich aanmelden voor mijn nieuwsbrief, waarmee ik u graag op de hoogte breng van het laaste nieuws.